Претрага

ПОЧЕТАК РАДА ТЕРЕТАНЕ!

Поштовани корисници,

Од петка 08. маја 2020. године теретана у СЦ Ташмајдан радиће од 08:00 до 22:00 часова (и суботом и недељом), уз све прописане мере заштите (дезо баријера, маска, рукавице, лични убрус/пешкир, посебне патике у којима се вежба, дезинфекција справа и опреме).

Месечне карте издате у периоду 15.02-15.03.2020. године биће замењене, а на заменској карти биће надокнађени неискоришћени термини за наведени период.
Корисници су обавезни да дезинфикују обућу у дезо баријери на улазу и да са собом понесу сопствени убрус/пешкир, заштитне рукавице и заштитну маску, које морају користити у теретани.
Потребно је да имају посебне патике за тренинг, не улази се са обућом/патикама у којим су дошли.
Обавезно је држати физичко растојање између корисника минимално 2 метра, као и придржавати се упутстава која може дати тренер у теретани.
Корисник је дужан да дозволи запосленом на пријему да му измери температуру дигиталним топломером са даљинским очитавањем. Уколико корисник има повишену температуру неће му бити омогућен улазак.
Максималан број људи у теретани је 30. Уколико је максимална број достигнут, молимо вас за стрпљење.

О почетку рада осталих садржаја: спортске сале, групни програми, спа центар и затворени базен бићете накнадно обавештени.