„Буч Кесиди“ 3. јуна

3 јуна, 2023

„Буч Кесиди“ 3. јуна

3 јуна, 2023
klot_Buc-full-1280x720.jpg

Популарни панчевачки двојац „Буч Кесиди“ најављују свој највећи београдски концерт у досадашњој каријери и то 3. јуна на београдском стадиону Ташмајдан.

Скоро две године нисмо свирали у Београду са идејом да освојимо Ташмајдан и да направимо највећи „Буч Кесиди“ концерт до сада у Београду. Ташмајдан је култно место и фантастична локација за концерт на отвореном, у срцу града, једно од места на којем смо као клинци сањали да наступамо и зато једва чекамо да видите шта смо вам све припремили – наводе Зоран и Лука.

Зоран Зарубица (бубњеви, вокал) и Лука Рацић (гитара, вокал), леворуки диско поп-рок електро бој бенд дуо како сами себе „Буч Кесиди“ називају, новим сингловима и концертима уводе фанове у још једно поглавље свог рада.

Буч Кесиди је без сумње најзначајније регионално музичко име у задњих неколико година. Нови албум долази након великог успеха албума „Еуфорија” и истоимене турнеје с којом су обишли све земље бивше Југославије, произвели огроман хајп у регији и распродали рекордних пет концерата у Загребу. Албум је уврштен на листе најбољих издања те године, донео им је номинацију за награду ИМПАЛА за најбољи независни европски албум, а бенд је снимио и први концертни филм „Буч Кесиди: Еуфорија уживо”.

Извор „БЛИЦ“

OБАВЕШТЕЊА