ФИТНЕС


ПАКЕТ ТАШ ФИТНЕС 12 у 1

програми који се налазе у склопу пакета :
„Body Fit, Yogalates, Pilates, Zumba, Body Workout, Cardio Core Gluteus, Step Workout, Extreme Body Shape, Tae Bo, Body Spinning, Synergy, Tabata„


ТАШ ТРЕНЕРИ

Уз наш стручни тим тренера бићете мотивисани за постизање изванредних резултата.

TAШ ТРЕНЕРИ


ПАКЕТ ТАШ ФИТНЕС 12 у 1

чине различити групни тренинзи које можете комбиновати у зависности од ваших интересовања, потреба и циљева. Уз стручан тим тренера, бићете мотивисани за постизање изванредних резултата.


ПАКЕТ ТАШ ФИТНЕС (12 програма)

Месечна карта 12 термина | 3.500,00 рсд

ПАКЕТ ТАШ ФИТНЕС (12 програма)

Месечна карта 30 термина | 4.000,00 рсд

ПАКЕТ ТАШ ФИТНЕС (12 програма)

Годишња карта | 35.000,00 рсд

BODY FIT

НИЗАК ИНТЕЗИТЕТ

BODY FIT

је програм који садржи све компоненте фитнеса са акцентом на вежбе разгибавања, флексибилности и тонизирања мишића. Редовним вежбањем тело постаје разгибаније , зглобови покретљивији, мишићи флексибилнији и еластичнији.

BODY FIT

је програм умереног интезитета прилагођен групи која се тренира уз модификацију вежби и оптерећења прилагођених новим члановима који полако улазе у форму. На тренинзима се користи велики број реквизита попут пилатес трака, лопти, тегова за руке и ноге, експандера, палица, како би се додатно још ефикасније ангажовали мишићи, што доводи до постизања оптималних резултата за врло кратко време.

BODY FIT

је програм прилагођен и намењен вежбачима почетницима, као и активним вежбачима који желе да додатно тонизирају, обликују мишиће,побољшају еластичност и гипкост и поправе опште физичко стање свога организма.

BODY FIT

Време трајања – 60 мин.
Првих 20 минута тренинга реализује се на кардио справама у теретани или у Spinning сали.
Осталих 40 минута тренинга се одржава у сали РЦ-а.YOGALATES

НИЗАК ИНТЕЗИТЕТ

YOGALATES

Овај програм помаже побољшању држања тела, јача мишиће трбуха, леђа и карлице, а истовремено промовише опуштање и духовну равнотежу.

YOGALATES

Једна од највећих предности Јогалатеса је што се може прилагодити различитим нивоима вештине и кондиције. Без обзира да ли сте почетник или искусни практикант, Јогалатес вам омогућава да прилагодите вежбе својим потребама и циљевима.

YOGALATES

Време трајања – 60 мин.
Сала РЦ-а.

PILATES

НИЗАК ИНТЕЗИТЕТ
Популарни метод обликовања тела кроз јединствене вежбе истезања и снаге. Пилатес јача и обликује мишиће, исправља држање тела, даје гипкост и доприноси равнотежи. Месечни програм спроводи се групно. Током једног тренинга се потроши и до 400 калорија.

Време трајања – 60 мин.
Сала РЦ-а.

Распоред реквизита по данима

Понедељак – велика лопта
Уторак – дрвена палица
Среда – тегови за руке и тегови за ноге
Четвртак – дрвена палица и тегови за ноге
Петак – мала лопта
Субота – дрвена палица
ZUMBA

СРЕДЊИ ИНТЕЗИТЕТ

Музика, кораци и кореографија су три елемента која заједно чине ZUMBA програм јединственим и револуционарним у фитнес свету, а тиме и другачијим од аеробик програма. Комбинација музике, корака и кореографије ствара посебан, нови и динамичан фитнес доживљај. Није потребно да знате да играте, не треба вам искуство у игри и вежбању, потребна вам је само добра воља!

Време трајања – 60 мин.
Сала РЦ-а.

BODY WORKOUT

СРЕДЊИ ИНТЕЗИТЕТ

jе тренинг за цело тело,који се састоји од кардио вежби и вежби снаге. Овим тренингом изградићете мишиће, повећати снагу, сагорети масне наслаге и побољшати моторику и флексибилност. Тренинг траје сат времена и састоји се од уводног дела (загревања), главног дела, партерних вежби и вежби истезања. На тренингу се користе разни реквизити који поспешују ефикасност вежби. Вежбе су прилагођене различитој физичкој спремности вежбача тако да тренинг могу пратити како почетници тако и искусни вежбачи.

Време трајања – 60 мин.
Сала РЦ-а.


CARDIO CORE GLUTEUS

СРЕДЊИ ИНТЕЗИТЕТ
Спој кардио тренинга и тренинга за изоловане мишућне групе (глутеус и абдомен). Програм је намењен како почетницима тако и напредним вежбачима. Први део тренинга реализује се на кардио справама, са циљем побољшања опште физичке кондиције, док се у другом делу тренинга акценат ставља на вежбе које циљано јачају и обликују мишићне групе седалне и трбушне регије.

Време трајања – 60 мин.
Првих 20 минута тренинга реализује се на кардио справама у Spinning сали.
Осталих 40 мнута тренинга се одржава у сали РЦ-а.


STEP WORKOUT

СРЕДЊИ ИНТЕЗИТЕТ


Програм примерен како почетницима тако и напредним и врхунским спортистима у циљу побољшања кондиције као и других моторичких способности. Програм доприноси складном обликовању тела, јачању, затезању и побољшању флексибилности свих мишићних група. Ову врсту групног вежбања карактерише употреба главног, кључног реквизита ”степера” (степ клупице).

Време трајања – 60 мин.
Први део тренинга обухвата кореографије на степерима, у другом делу анаеробне вежбе.
Сала РЦ-а.


EXTREME BODY SHAPE

ВИСОК ИНТЕЗИТЕТ

EXTREME BODY SHAPE

је програм намењен искусним вежбачима и свима онима који то желе да постану, прилагођен подједнако женама и мушкарцима.

EXTREME BODY SHAPE

обликује, тонира и јача мишиће целог тела. Ако желите да имате извајана рамена, чврсте груди, дефинисане бицепсе и трицепсе, витке ноге, затегнуте трбушњаке и стабилна леђа, онда је ово програм намењен баш вама!

EXTREME BODY SHAPE

Време трајања – 60 мин.
Сала РЦ-а.

TAE-BO

ВИСОК ИНТЕЗИТЕТTAE-BO је високо интезиван програм вежбање са покретима и елементима боричких вештина. Висок интензитет, занимљива кореографија и потрошња велике количине калорија су основне карактеристике овог програма. Борилачке вештине и бокс развијају снаг и брзину. Креиран је да би се побољшало здравље, кондиција и издржљивост. Тае бо такође укључује аеробне вежбе, повећава гипкост, даје снагу, флексибилност и тако јача мишиће тела, сагорева калорије и смањује стрес.
Време трајања – 60 мин.
Први део тренинга обухвата кореографије уз покрете борилачких вештина, у другом делу анаеробне вежбе.
Сала РЦ-а.
BODY SPINNING

ВИСОК ИНТЕЗИТЕТ

Програм који се изводи на стационираним бициклима, примарно намењен постизању максималног утрошка енергије. Прилагођавањем седишта, позиције руку и отпора обртаја точка за одржавање равномерне брзине, вежбач може да симулира осећај вожње у природи. Особа може да сагори око 600 калорија за 50 мин. колико траје тренинг.

Тренинг SPINNING се састоји од загревања, потом од 40 мин. умереног а потом високо интензивног кардиоваскуларног тренинга, па смиривања, опуштања и истезања. Инструктор може затражити од вежбача да повећају отпор на бициклима и да замисле вожњу кроз успоне на планини, или да смање отпор и замисле вожњу поред реке. Кроз цео ток часа, вежбачи слушају музику која додатно мотивише вежбаче.

Време трајања – 45 мин.
Сала Spinning.


SYNERGY

ВИСОК ИНТЕЗИТЕТ
Најновији концепт тренинга у свету “Synergy XM 360“ представља скуп групних и циркуларних вежби и комбинацију аеробног, кружног, интервалнг и атлетског тренинга. Утиче на повећање мишићне масе, кондицију, снагу и издржљивост. Наравно, редукује и телесну тежину.

Време трајања – 45 ~ 60 мин.
Сала Synergy.


TABATA

ВИСОК ИНТЕЗИТЕТ

Табата тренинг је облик интервалног тренинга високог интезитета. Ова врста тренинга доказано даје одличне резултате у кратком временском периоду. Пре свега доводи до побољшања анаеробне издржљивости, повећању искоришћености кисеоника у телу, али и увећања мишићне масе и сагоревању масних наслага.
Пошто се ради о врсти тренинга намењеној искусним вежбачима, наш тим је осмислио и прилагодио овај тренинг како би га приближио већини корисника наших Таш Фитнес програма. Зато, ако нисте почетник, а волите интезивнији тренинг ово је идеалан програм за вас!

Време трајања – 60 мин.
Сала РЦ-а.


AQUA TAŠ FITNESS

Пакет AQUA TAŠ FINTESS обједињује све програме као и Aqua Fitness програм по цени једног.

Сваки од програма можете користити у различитим данима у складу са распоредом.


5,000,00 РСД

12 термина

5.500,00 РСД

30 термина

600,00 РСД

Појединачна

ЦЕНОВНИЦИ | ТЕРМИНИ