ФИТНЕС


ПАКЕТ ТАШ ФИТНЕС

програми који се налазе у склопу пакета :
„Yogalates, Pilates, StepWorkout, BodyWorkout, CardioCoreGluteus, ExtremeBodyShape, Synergy, Zumba, BodyFit, BodySpinning, TaeBo „


ТАШ ТРЕНЕРИ

Уз наш стручни тим тренера бићете мотивисани за постизање изванредних резултата.

TAШ ТРЕНЕРИ

ПАКЕТ ТАШ ФИТНЕС

чине различити групни тренинзи које можете комбиновати у зависности од ваших интересовања, потреба и циљева. Уз стручан тим тренера, бићете мотивисани за постизање изванредних резултата.


ПАКЕТ ТАШ ФИТНЕС

Месечна карта 12 термина | 3.500,00 рсд

ПАКЕТ ТАШ ФИТНЕС

Месечна карта 30 термина | 4.000,00 рсд

ПАКЕТ ТАШ ФИТНЕС

Годишња карта | 35.00,00 рсд

YOGALATES


YOGALATES

Овај програм помаже побољшању држања тела, јача мишиће трбуха, леђа и карлице, а истовремено промовише опуштање и духовну равнотежу.

YOGALATES

Једна од највећих предности Јогалатеса је што се може прилагодити различитим нивоима вештине и кондиције. Без обзира да ли сте почетник или искусни практикант, Јогалатес вам омогућава да прилагодите вежбе својим потребама и циљевима.

YOGALATES

Време трајања – 60 мин.
Програм умереног интезитета.
Сала РЦ-а.

BODY FIT


BODY FIT

је програм који садржи све компоненте фитнеса са акцентом на вежбе разгибавања, флексибилности и тонизирања мишића. Редовним вежбањем тело постаје разгибаније , зглобови покретљивији, мишићи флексибилнији и еластичнији.

BODY FIT

је програм умереног интезитета прилагођен групи која се тренира уз модификацију вежби и оптерећења прилагођених новим члановима који полако улазе у форму. На тренинзима се користи велики број реквизита попут пилатес трака, лопти, тегова за руке и ноге, експандера, палица, како би се додатно још ефикасније ангажовали мишићи, што доводи до постизања оптималних резултата за врло кратко време.

BODY FIT

је програм прилагођен и намењен вежбачима почетницима, као и активним вежбачима који желе да додатно тонизирају, обликују мишиће,побољшају еластичност и гипкост и поправе опште физичко стање свога организма.

BODY FIT

Време трајања – 60 мин.
Програм умереног интезитета.
Првих 20 минута тренинга реализује се на кардио справама у теретани или у Spinning сали.
Осталих 40 минута тренинга се одржава у сали РЦ-а.EXTREME BODY SHAPE


EXTREME BODY SHAPE

је програм намењен искусним вежбачима и свима онима који то желе да постану, прилагођен подједнако женама и мушкарцима.

EXTREME BODY SHAPE

обликује, тонира и јача мишиће целог тела. Ако желите да имате извајана рамена, чврсте груди, дефинисане бицепсе и трицепсе, витке ноге, затегнуте трбушњаке и стабилна леђа, онда је ово програм намењен баш вама!

EXTREME BODY SHAPE

Време трајања – 60 мин.
Програм високог интезитета.
Сала РЦ-а.

BODY WORKOUT


Облик аеробног тренинга, идеалан за смањивање телесних масти и дефинисање мускулатуре. Чине га 30 минута аеробних вежби, 30 минута партерних вежби и вежби обликовања намењених појединачним мишићним групама. Крај тренинга је предвиђен за вежбе истезања. Спроводи се групно.

Време трајања – 60 мин.
Програм средњег интезитета.
Сала РЦ-а.TAE-BO
TAE-BO је високо интезиван програм вежбање са покретима и елементима боричких вештина. Висок интензитет, занимљива кореографија и потрошња велике количине калорија су основне карактеристике овог програма. Борилачке вештине и бокс развијају снаг и брзину. Креиран је да би се побољшало здравље, кондиција и издржљивост. Тае бо такође укључује аеробне вежбе, повећава гипкост, даје снагу, флексибилност и тако јача мишиће тела, сагорева калорије и смањује стрес.
Време трајања – 60 мин.
Програм високог интезитета.
Први део тренинга обухвата кореографије уз покрете борилачких вештина, у другом делу анаеробне вежбе.
Сала РЦ-а.


STEP WORKOUTПрограм примерен како почетницима тако и напредним и врхунским спортистима у циљу побољшања кондиције као и других моторичких способности. Програм доприноси складном обликовању тела, јачању, затезању и побољшању флексибилности свих мишићних група. Ову врсту групног вежбања карактерише употреба главног, кључног реквизита ”степера” (степ клупице).

Време трајања – 60 мин.
Програм средњег интезитета.
Први део тренинга обухвата кореографије на степерима, у другом делу анаеробне вежбе.
Сала РЦ-а.

PILATES

Популарни метод обликовања тела кроз јединствене вежбе истезања и снаге. Пилатес јача и обликује мишиће, исправља држање тела, даје гипкост и доприноси равнотежи. Месечни програм спроводи се групно. Током једног тренинга се потроши и до 400 калорија.

Време трајања – 60 мин.
Програм умереног интезитета.
Сала РЦ-а.

Распоред реквизита по данима

Понедељак – велика лопта
Уторак – пилатес трака
Среда – тегови за руке и тегови за ноге
Четвртак – дрвена палица и тегови за ноге
Петак – мала лопта
Субота – дрвена палица

CARDIO CORE GLUTEUS

Спој кардио тренинга и тренинга за изоловане мишућне групе (глутеус и абдомен). Програм је намењен како почетницима тако и напредним вежбачима. Први део тренинга реализује се на кардио справама, са циљем побољшања опште физичке кондиције, док се у другом делу тренинга акценат ставља на вежбе које циљано јачају и обликују мишићне групе седалне и трбушне регије.

Време трајања – 60 мин.
Програм средњег интезитета.
Првих 20 минута тренинга реализује се на кардио справама у Spinning сали.
Осталих 40 мнута тренинга се одржава у сали РЦ-а.


BODY SPINNING


Програм који се изводи на стационираним бициклима, примарно намењен постизању максималног утрошка енергије. Прилагођавањем седишта, позиције руку и отпора обртаја точка за одржавање равномерне брзине, вежбач може да симулира осећај вожње у природи. Особа може да сагори око 600 калорија за 50 мин. колико траје тренинг.

Тренинг SPINNING се састоји од загревања, потом од 40 мин. умереног а потом високо интензивног кардиоваскуларног тренинга, па смиривања, опуштања и истезања. Инструктор може затражити од вежбача да повећају отпор на бициклима и да замисле вожњу кроз успоне на планини, или да смање отпор и замисле вожњу поред реке. Кроз цео ток часа, вежбачи слушају музику која додатно мотивише вежбаче.

Време трајања – 45 мин.
Програм високог интезитета.
Сала Spinning.SYNERGY

Најновији концепт тренинга у свету “Synergy XM 360“ представља скуп групних и циркуларних вежби и комбинацију аеробног, кружног, интервалнг и атлетског тренинга. Утиче на повећање мишићне масе, кондицију, снагу и издржљивост. Наравно, редукује и телесну тежину.

Време трајања – 45 ~ 60 мин.
Програм високог интезитета.
Сала Synergy.
ZUMBA


Музика, кораци и кореографија су три елемента која заједно чине ZUMBA програм јединственим и револуционарним у фитнес свету, а тиме и другачијим од аеробик програма. Комбинација музике, корака и кореографије ствара посебан, нови и динамичан фитнес доживљај. Није потребно да знате да играте, не треба вам искуство у игри и вежбању, потребна вам је само добра воља!

Време трајања – 60 мин.
Програм средњег интезитета.
Сала РЦ-а.

3.500,00 РСД

12 термина

4.000,00 РСД

30 термина

35.000,00 РСД

Годишња карта

AQUA TAŠ FITNESS

Пакет AQUA TAŠ FINTESS обједињује све програме као и Aqua Fitness програм по цени једног.

Сваки од програма можете користити у различитим данима у складу са распоредом.5,000,00 РСД

12 термина

5.500,00 РСД

30 термина